Přípravné práce pro stavby

Přípravné práce pro stavby Provádíme zemní práce, teréní úpravy, svahovací práce, demolice budov a staveb. Naše technika má široké spektrum využití.

Kontainerová doprava

Kontainerová doprava Zlín, Otrokovice, Luhačovice, Uh.Brod, Vizovice, Vsetín, Valašské Klobouky ve Zlínském Kraji. Volejte 777 558 999.

Lité podlahy

Lité podlahy Naše společnost provádí lité podlahy pro byty,rodiné a bytové domy,nemocnice,administrativní budovy atd.,vždy jako generální dodavatel.Naše oblast realizace je Zlínský a Středočeský kraj čímž pokrýváme celou Českou republiku.

Akustická izolace

Akustická izolace Ochrana proti hluku je jedním z šesti požadavků na stavby jmenovaných stavebním zákonem. Bývá však přehlížena už ve fázi stavebního záměru a návrhu. Pozdější zásahy do hotového díla, vynucené špatnou akustikou, jsou drahé a obtížně řešitelné. Nejlépe je zahrnout ochranu proti hluku do projektu a volit odpovídající konstrukční řešení a materiály.

Strojní omítky

Strojní omítky Naše společnost se zabývá prováděním strojních omítek vnitřních i vnějších od r.2003.Specializujeme na provádění strojních omítek bytových a rodiných domů.Naše oblast je Zlínský kraj a Středočeský kraj čímž v realizaci pokryjeme celou Českou republiku.

« Předchozí 1 2 Další »

Napište nám